Terug naar overzicht

Weer een succesvolle kersttraining!

23 december 2018

Gisteren hebben wij een mooie grote groep schermers mogen ontvangen uit Nederland en België op onze kerstvakantie trainingsdag!

Onderleidng van Maitre Roel Verwijlen startte de dag met een intensieve warming up, waar veel aandacht werd besteed aan snelheid, explosiviteit, balans, kracht en coördinatie. Gedurende de dag werd er in drie fases een toernooi beschermt. Bij iedere fase konden punten worden verdient. Aan het einde van de dag werden deze punten per fase bij elkaar op geteld en zo kwam er een beste dame en een beste heer uit. Bij de dames won Amber De Pestel-Demeyer (BEL) en bij de heren won Tristan Tulen(NED).

Zonder sponsoren kan je niks, dus de volgende willen wij graag bedanken!
Kringloopwinkel Gemini sponsorde voor heel de dag sportdrank en water voor alle schermers.
AIMC intrim mangament sponsorde de prijzen voor de wedstrijd en Vivian De Meurichy voorzag de schermers tijdens de lunch van groente, fruit en wat lekkers!

Na de intensieve trainingsdag ging een deel van de groep nog bowlen, wat zorgde voor een gezellige afsluiting van de dag.

We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen ontvangen tijdens onze kersttraining en we wensen iedereen fijne dagen en een sportief en gezond 2019!