Terug naar overzicht

Road to Tokyo

15 december 2019

De kwalificatie periode voor de Olympische Spelen loopt van begin april 2019 tot begin april 2020. Verschillende Nederlandse topschermers proberen zich te plaatsen voor de Olympische Spelen, waaronder Bas Verwijlen van Schermclub Den Bosch.

 

Wil je meer weten hoe de kwalificatie in z’n werk gaat lees dan het hele verhaal op “Road to Tokyo op de KNAS website”. Of kijk op de website van NOC*NSF


Via het account van David Baker kun je de kwalificatieranglijst volgen: Fencing – Qualification for Tokyo 2020 Olympics. Daarnaast kun je de podcast ‘Tokyo 2020 Fencing Podcast’ luisteren waarin David je samen met FIE commentator Karim Bashir bijpraat over de Road to Tokyo.

David Baker is een Australische internationale scheidsrechter die na ieder toernooi een update plaatst van de race naar Tokyo.


We wensen Bas heel veel succes voor de kwalificatie voor Tokyo 2020.
Bron foto: olympians-on-the-move.

Bron DTV Nieuws

Op weg naar Tokio: Bas Verwijlen

In de serie ‘Op weg naar Tokio’ gaat Dtv Sport op bezoek bij sporters uit de regio Oss/Bernheze, die kans maken op een ticket naar de Olympische Spelen 2020 in Japan. Dit keer aandacht voor schermer Bas Verwijlen.

Lees het hele verhaal op DTV nieuws.

De website van de organisatie Tokyo 2020 .