Lid Worden
Schermen is voor iedereen! 
Schermen, de denk/vechtsport voor jong en oud! Schermclub Den Bosch is de perfecte vereniging voor wedstrijd en recreatie sporters in Brabant. 
Het is al mogelijk om te komen schermen vanaf 7 jaar. Op de club hebben we wedstrijd en recreatie schermers van alle leeftijden rond lopen. De trainers hebben allemaal een aparte groep die zij les geven en begeleiden. Zo hebben de volwassenen hun eigen trainer en oefeningen en de jeugd van de Nederlandse selectie extra trainingen. Ook voor mensen met een fysieke beperking is het geen probleem om bij ons te komen trainen, dus schermen kan echt iedereen! 
Je kan starten bij de club met een tijdelijk introductie lidmaatschap (TIL) van Schermclub Den Bosch. Als tijdelijk introductie lid blijf je tenminste 3 maanden lid van de vereniging. Na drie maanden kun je besluiten om lid te blijven of niet.
De kosten voor een TIL bedraagt € 36,- voor 3 maanden. Dit bedrag is inclusief € 5,- KNAS contributie.
Na afloop van het tijdelijk introductie lidmaatschap dient in ieder geval een eigen handschoen en wapen aangeschaft te worden. De rest van de uitrusting graag zo snel mogelijk. Kijk op de website bij scherm uitrusting voor de aanschafmogelijkheden.
Lid worden van Schermclub Den Bosch is heel gemakkelijk. Download hier je inschrijfformulier en stuur deze op naar:

ledenadministratie@schermclubdenbosch.nl

Inschrijfformulier SCDB:
Inschrijfformulier Schermclub Den Bosch

Privacy- en media verklaring